از زمان اولین مراجعه به متخصص ارتودنسی تا پایان دوره درمان و حتی پس از برداشتن دستگاه ها، معاینات منظم به تشخیص و رفع مشکلات احتمالی کمک می کنند.
ارتودنسی ثابت به دلیل کنترل کامل بر دندانها، برای درمانهای پیچیده تر استفاده میشود و ارتودنسی متحرک بیشتر برای مشکلات جزئی و کوتاه مدت کاربرد دارد.
ارتودنسی رنگی با استفاده از براکت ها و کش های رنگی متنوع، به افراد این امکان را می دهد که رنگ مورد علاقه خود را انتخاب کنند و یا تغییر دهند.
دیاستما یا فاصله بین دندانها، به ویژه در دندانهای جلو، ممکن است به دلایلی مانند اندازه نامتناسب دندانها، مشکلات رشد فک یا عادتهای غلط ایجاد شود.
برداشتن ارتودنسی از روی دندانها در واقع آخرین مرحله درمان ارتودنسی است که باید توسط متخصص ارتودنسی با ابزارها و تکنیک ها خاص برداشته شود.
موم ارتودنسی (Orthodontic Wax) یکی از ابزارهای ضروری در کیت مراقبت از دندان ارتودنسی است که به کاهش ناراحتیهای ناشی از بریسها کمک میکند.
اصلاح طرح لبخند یک تخصص در زمینه ارتودنسی و زیبایی دندان ها و چهره است. مشاوره با یک متخصص ارتودنسی اولین گام و بهترین راه برای طراحی لبخند است.
عوارض ارتودنسی دندانها با انتخاب یک متخصص ارتودنسی یا ارتودنتیست خوب و رعایت توصیه های مراقبتی صحیح قابل پیشگیری است.
ارتودنسی، روشی رایج برای درمان ناهماهنگی فک بالا و پایین است. با استفاده از ابزارهای ارتودنسی، دندان ها و فک ها به موقعیت صحیح خود هدایت می شوند.
تشخیص و درمان به موقع کوچک و بزرگ بودن بودن فک بالا یا پایین توسط متخصص ارتودنسی مانع بروز مشکلات رایج و ناهنجاریهای فکی خواهد شد.
مراقبت های قبل و بعد ارتودنسی به مجموعه اقداماتی گفته می شود که به منظور حفظ سلامت دهان و دندانها در طول درمان ارتودنسی انجام می شود.
استفاده از وسایل ارتودنسی با توجه به نوع و میزان ناهنجاری و بسته به تشخیص متخصص ارتودنسی صورت میگیرد و هر کدام کاربردخاص خود را دارد.
افراد دارای مشکلات، نامرتبی دندانها، وجود دندان اضافی، فاصله بین دندانها و ناهنجاریهای فک نیاز به بررسی و تشخیص متخصص ارتودنسی دارند.
بهترین روش ارتودنسی دندان باید با توجه به سن بیمار و میزان ناهنجاری دهانی ، موجب نتیجه بهتر، کوتاه شدن دوره درمان و عدم بازگشت ناهنجاری دهان شود.
قالب گیری در ارتودنسی برای ثبت دقیق فرم دندانها و ساختار فک بالا و پایین استفاده می شود. در ادامه این مطلب به بررسی نحوه انجام و مراحل آن می پردازیم.
اورژانس ارتودنسی یک وضعیت در طول درمان ارتودنسی است که نیاز به مراقبت و درمان فوری از طرف یک ارتودنتیست یا دندان پزشک دارد.
ارتودنسی می تواند باعث ایجاد یا تشدید حالت خشکی دهان شود. این امر به دلایل متعددی رخ می دهد که در این مقاله به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
در همه روش های درمان ارتودنسی طول درمان مشخصی وجود دارد که عوامل مختلفی تعیین کننده این طول درمان هستند که در این مقاله آنها را بررسی می کنیم.
برگشت ارتودنسی مسئله ای است که برخی افراد را درگیر خود می کند. اگر می خواهید بدانید علل آن چیست و چطور میتوانید از آن جلوگیری کنید، با ما همراه باشید.
ارتودنسی دیمون یکی از انواع ارتودنسی های ثابت بوده که به دلیل مزایای زیادی که دارد، نسبت به سایر روش های ارتودنسی سنتی کاربرد بیشتری پیدا کرده است.